16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Κάντε λήψη αυτών των iOS και Mac εφαρμογών αξίας $25 εντελώς δωρεάν σήμερα

    Mac-Apps-free

    Η Κυριακή έφτασε και ως είθισται πλέον παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια σειρά από εφαρμογές τόσο για το iOS όσο και για το OS X συνολικής αξίας $22 που μπορείτε να κατεβάσετε σήμερα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

    Όπως έχουμε τονίσει αυτές οι προσφορές είναι διαθέσιμες είτε σήμερα είτε για περιορισμένο διάστημα κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα πρέπει να αργήσετε να τις κάνετε λήψη αν θέλετε να επωφεληθείτε της προσφοράς.

    iOS Apps

    Flic ($1.99 – ΔΩΡΕΑΝ / iPhone)

    Screen Shot 2015-04-05 at 13.28.34

    Αυτή η πολύ χρηστική εφαρμογή αποδεικνύει ίσως με τον καλύτερο τρόπο την αδυναμία του Camera Roll του iPhone στην γρήγορη διαγραφή φωτογραφιών για την ελευθερία αποθηκευτικού χώρου.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    Group Text+ ($2.99 – ΔΩΡΕΑΝ / iPhone and iPad)

    Screen Shot 2015-04-05 at 13.32.52

    Θελετε να στείλετε ομαδικά μηνύματα είτε μέσω iMessage ή μέσω SMS; Το Group Text+ θα σας βοηθήσει να στείλετε αυτά τα μηνύματα με τον γρηγορότερο και ευκολότερο τρόπο χωρίς να χρειαστεί κάθε φορά να πληκτρολογείτε το όνομα του παραλήπτη.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    Valiant Hearts: The Great War ($4.99 – ΔΩΡΕΑΝ / iPhone and iPad) 

    screen640x640

    Μια φανταστική νουβέλα με γραφικά που έχει εμπνευστεί από πραγματικά γράμματα κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Ένα συναισθηματικό ταξίδι και ένας μοναδικός τρόπος δικής σας διαδραστικότητας που θα σας συναρπάσει.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    Quarriors! ($3.99 – ΔΩΡΕΑΝ / iPad)

    screen480x480

    Ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι που αξίζει να ασχοληθείτε και να επενδύσετε χρόνο σε αυτό.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    Mac Apps

    iWord ($9.99 – ΔΩΡΕΑΝ / Mac)

    iWord

    Ένας πολύ χρηστικός και δυνατός επεξεργαστής κειμένου για Mac με πολλά χαρακτηριστικά ισοδύναμα των γνωστών MS Word και Pages.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    sClock ($0.99 – ΔΩΡΕΑΝ / Mac)

    sClock

    Ένας βασικό διαχειριστής ρολογιού για το Mac που μοιάζει σαν να τον έχει φτιάξει η ίδια η Apple λόγω του μινιμαλιστικού χαρακτήρα του. Ιδανική εφαρμογή και για MacBooks.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles