21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Θεωρίες “συνωμοσίας” της Apple λίγες ώρες πριν την έναρξη του WWDC14

    shutterstock_101127469

    Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για την έναρξη του World Wide Developers Conference για το 2014. Το AppleWorldHellas και η iSystem σας έχουν ετοιμάσει μια μοναδική κάλυψη ολόκληρου του Keynote της Apple σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 19.30 που δεν πρέπει να χάσει κανείς. (Νέα δώρα αξίας άνω των 400 ευρώ θα μοιραστούν σε όσους μας παρακολουθήσουν ζωντανά).

    Η Apple λοιπόν δηλώνει έτοιμη, εμείς δηλώνουμε έτοιμοι άρα ποιες θεωρίες “συνωμοσίας” είναι αυτές που κάνουν το γύρω του διαδικτύου;

    Όλα ξεκίνησαν χθες με ένα αμφισβητούμενο βίντεο που διέρρευσε θεωρητικά από το Moscone Center – συνεδριακό χώρο του Keynote στο οποίο ένα iPhone 6 έκανε την εμφάνιση του.

    diarroi-iphone-6-wwdc

    Με δεδομένο πως η Apple έχει καθυστερήσει πολύ την γραμμή παραγωγής της σε νέα προϊόντα φέτος και με τον Tim Cook να μας δηλώνει πως τα καλύτερα έρχονται δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έστω και στο πίσω μέρος του μυαλό τους έχουν πλέον την ιδέα πως ίσως δούμε έστω και ένα preview της ναυαρχίδας της Apple αύριο. Περισσότερα για αυτό θα βρείτε στο άρθρο μας εδώ. Προσωπικά πιστεύουμε πως μάλλον κάτι τέτοιο είναι απίθανο αλλά όπως λέει σοφά και ο λαός μας “ποτέ μην λες ποτέ”.

    Screen Shot 2014-06-02 at 1.28.08 AM

    Τα “περίεργα” όμως για το αυριανό event δεν σταματάνε εκεί. Σήμερα η Apple έδωσε την τσάντα με τα δωράκια σε όσους θα παραβρεθούν στο WWDC14, δηλαδή τους σύνεδρους. Πέρα από τα καθιερωμένα καλούδια ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η $25 App Store gift card καθώς και το τζάκετ. Πολλοί λοιπόν σύνεδροι άμεσα ανεβάσανε στους λογαριασμούς τους στο Twitter πως το τζάκετ τους στην περιοχή του καρπού είχε ειδικό άνοιγμα. Στιλιστική παρέμβαση; Πολύ πιθανό αλλά δεν ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως η Apple κάνει teasing το iWatch ή ακόμη πως η Apple θα κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση για αυτό αύριο.

    Και από τα αμφισβητούμενης προέλευσης βίντεο και τις σχεδιαστικές ανησυχίες του τζάκετ των συνέδρων το AppleInsider πριν από λίγες ώρες έριξε και άλλο λάδι στην φωτιά.

    banners-800x533

    Όπως αποκάλυψε στον πρώτο όροφο του συνεδριακού χώρου όπου η πρόσβαση οποιουδήποτε απαγορεύετε η Apple έχει αναρτήσει μια σειρά από banner τα οποία τα έχει σκεπασμένα με ένα μαύρο ύφασμα. Μάλιστα τα εν λόγω έχω τοποθετηθεί έτσι ώστε να είναι ορατά ακόμη και από την εξωτερική πλευρά του συνεδριακού χώρου. Κάνεις ακόμη δεν έχει καταφέρει να μάθει κάτι περισσότερο και λέμε ακόμη γιατί ίσως όλο και κάποιος τολμηρός προσπαθήσει να ανέβει τις σκάλες και να κάνει κάποια αποκάλυψη.

    WWDC2014.SecretBanner.Enhance

    WWDC2014.SecretBanners

    Τι κρύβει λοιπόν η Apple; Και τι δείχνουν αυτά τα banner της;

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles