22.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Θήκη χαρίζει «νυχτερινή όραση» στο iPhone 6

    1094733EA51B73095D5A0EDD280AC1CD

    Όραση» στο σκοτάδι χαρίζει μια νέα θήκη σε συσκευές iPhone. Η θήκη NVC επιτρέπει στο iPhone 6 να δει στο σκοτάδι, δηλαδή να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο  ακόμη και όταν δεν υπάρχει καθόλου φως.

    Η θήκη διαθέτει 8 υπέρυθρα LED που μπορούν να φωτίσουν επαρκώς κάθε θέμα προς φωτογράφιση που βρίσκεται σε απόσταση μέχρι 9 μέτρων.

    Το φως που παράγουν τα LED δεν είναι ορατό στο ανθρώπινο μάτι, αλλά η κάμερα με την οποία επίσης εξοπλίζεται η θήκη NVC, μπορεί να το «δει».

    Η θήκη με τα LED και την κάμερα, τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταριά 2.000mAh που αρκεί για 2 ώρες χρήσης. Μάλιστα η μπαταριά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδότηση του κινητού με ενέργεια.

    Επιπλέον, μιας και η NVC διαθέτει τη δική της κάμερα και μπαταρία, μπορεί να «χωριστεί» από τη συσκευή, να τοποθετηθεί σε άλλο χώρο και να στέλνει την εικόνα στο κινητό μέσω Wi-Fi. Ταυτόχρονα, το υλικό που καταγράφει μπορεί και να το αποθηκεύσει σε κάρτα microSD.

    Η εταιρεία MSM Labs που βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό της NVC αναζητά χρήματα από το Kickstarter προκειμένου να προχωρήσει στην παραγωγή της θήκης. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τώρα να προμηθευτούν τη θήκη με 129 δολάρια, τη στιγμή  που όταν κυκλοφορήσει θα τιμολογείται στα 149 δολάρια.

     σχολιασμός στο φόρουμ

    Πηγή: Newsbeast.gr

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles