23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Twelve South έφερε το πρώτο armband για το Apple Watch [CES 2017]

    unnamed-780x475

    Το Apple Watch αν μη τι άλλο είναι ένας μοναδικός σύντροφος γυμναστικής αλλά υπάρχουν μια σειρά από σενάρια που αν το έχετε στο καρπό σας δεν είναι πάντα το ιδανικό σημείο.

    Τώρα μπορείτε πλέον να το φοράτε και στον καρπό σας χάρη στο ActionSleeve από την Twelve South, το πρώτο armband που δημιουργήθηκε για το Apple Watch και έκανε το ντεμπούτο του στο CES 2017 στο Las Vegas.

    Για κάποιους λοιπόν είμαστε σίγουροι πως το εν λόγω αξεσουάρ θα είναι πάρα πολύ χρήσιμο ειδικά αν αναλογιστείτε πως οι μετρήσεις των καρδιακών παλμών σας μπορεί να καταγράφονται με μεγαλύτερη ακρίβεια.

    “When you flex your wrist or your watch band isn’t tight enough, it can cause inconsistent readings or drop outs. ActionSleeve holds Apple Watch tightly and securely to your upper arm – delivering more consistent skin contact and more accurate heart rate tracking.”

    Το ActionSleeve είναι διαθέσιμο τόσο για τα 38mm όσο και για τα 42mm Watches, και έρχεται σε μαύρο ή κόκκινο χρωματισμό. Και τα δύο μοντέλα στοιχίζουν $29.99 και μπορείτε να παραγγείλετε σήμερα το δικό σας από την Twelve South.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles