20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η tvOS 10.1 developer beta 3 έγινε διαθέσιμη για το Apple TV

    apple-tv-4th-generation-copy

    Η Apple κυκλοφόρησε την 3η tvOS 10.1 developer beta για το 4ης γενιάς Apple TV. Η επερχόμενη αναβάθμιση μέχρι στιγμής μας έχει δείξει το χαρακτηριστικό της μιας εισόδου σε συνδρομητικές υπηρεσίες – χαρακτηριστικό βεβαία που δεν θα αγγίξει πολλούς χρήστες στην Ελλάδα.

    Η tvOS 10.1 αναμένεται να ενσωματώσει και την νέα TV εφαρμογή τον Δεκέμβριο. Φυσικά περιλαμβάνει μια σειρά βελτιώσεων και bug διορθώσεων.

    Η Apple επίσης έχει παρουσιάσει και μια νέα εφαρμογή για το Apple TV με την ονομασία iBooks StoryTime.

    screen-shot-2016-11-10-at-7-54-16-pm

    Εν κατακλείδι για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε – Τα δύο πάντως νέα χαρακτηριστικά που έρχονται με το ένα να είναι για τις συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης και την απλή εισαγωγή ενός κωδικού για όλες και το άλλο με την νέα TV εφαρμογή, δεν είναι κάτι που θα δούμε σύντομα να παίρνει σάρκα και οστά για τους χρήστες εκτός Αμερικής.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles