17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η TSMC θα φέρει μια νέα αρχιτεκτονική 7nm ‘N7 Pro’ στον A13 επεξεργαστή των iPhones που θα δούμε φέτος

    H Apple φαίνεται να είναι έτοιμη να ηγηθεί ακόμη μια φορά στον τομέα των επεξεργαστών στα smartphones με την TSMC να ετοιμάζει μια νέα αρχιτεκτονική 7nm που θα χρησιμοποιηθεί στον A13 επεξεργαστή στα 2019 iPhones.

    Σύμφωνα με την Commercial Times η TSMC είναι έτοιμη να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή των 7nm επεξεργαστών με EUV. Το EUV ‘extreme ultraviolet lithography’ και ουσιαστικά επιτρέπει τα περιγράμματα στα chips να έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια και να είναι ακόμη πιο μικρά.

    Ο πρώτος πελάτης της TSMC για αυτή την 7nm EUV δεν θα είναι η Apple. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο HiSilicon Kirin 985 θα είναι ο πρώτος επεξεργαστής που θα ενσωματώσει αυτή την νέα αναβαθμισμένη αρχιτεκτονική. Πάρα αυτά η παραγωγή του A13 θα γίνει αμέσως μετά και θα χρησιμοποιηθεί μια πιο βελτιωμένη έκδοση που έχει την κωδική ονομασία ‘N7 Pro’.

    Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι διαφορές της N7+ αρχιτεκτονικής και της N7 Pro. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως θα την δούμε να χρησιμοποιείται πρώτη φορά από την Apple.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles