16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Swatch κατοχυρώνει την έκφραση “one more thing” [Bonus Video]

    Tim-Cook-One-More-Thing-001

    O ελβετικός οίκος ρολογιών Swatch κατάφερε να κατοχυρώσει την έκφραση “one more thing” που για χρόνια ήταν το σήμα κατατεθέν του Steve Jobs ειδικά κατά την παρουσίαση νέων συσκευών και υπηρεσιών επί σκηνής στα media event της Apple.

    Όπως λοιπόν ανακαλύφτηκε από την Wirtschaft, το Patent & Trademark Office (USPTO) έδωσε την έγκριση για την κατοχύρωση αυτής της έκφρασης στην Swatch τον Μάιο μετά από αίτηση που δέχτηκε τον Νοέμβριο. Η κατοχύρωση αυτής της έκφρασης θα έχει ισχύ μέχρι και το 2024.

    Πιο συγκεκριμένα στην Swatch κατοχυρώθηκαν οι εκφράσεις “One More Thing” και “Swatch One More Thing”

    Παραμένει αβέβαιο αν αυτή η κίνηση ήταν μια επίθεση στην Apple ή αν όντως η Swatch σκοπεύει να λανσάρει προϊόντα στην αγορά χρησιμοποιώντας αυτές τις εκφράσεις.

    Όπως και να έχει πρακτικά το παραπάνω σημαίνει πως η Apple μπορεί να έχει πρόβλημα νομικού περιεχομένου αν συνεχίσει να εμφανίζει slide στα media event της με την έκφραση “One more thing” και φυσικά αν χρησιμοποιήσει την φράση αυτή σε κάποια καμπάνια της διαφημιστική.

    Παρακάτω σας έχουμε ένα βίντεο με τον αείμνηστο Steve Jobs και την εν λόγω φράση:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles