20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Samsung φημολογείται πως θα είναι ο προμηθευτής οθονών iPad Air 2/iPad Pro

    iPad-Air-2-mockup-TLD-Today-001

    H Samsung Display θα προμηθεύσει τις νέες υψηλής ανάλυσης οθόνες για τα επερχόμενα 2ης γενιάς iPad Air αλλά και για το φημολογούμενο 12.9 ιντσών iPad Pro σύμφωνα με όσα αναφέρει το DigiTimes σήμερα.

    Πάρα το γεγονός πως η Apple φέρεται να απομακρύνεται από τον Κορεατικό κολοσσό όπως όλα δείχνουν παραμένει ένας σημαντικός προμηθευτής για την εταιρεία. Ειδικά μιας και στο θέμα οθονών αυτή την στιγμή η Samsung είναι ο κυρίαρχος στην παγκόσμια παραγωγή.

    Η αναφορά επίσης κάνει λόγο πως η LG Display, επίσης προμηθευτής της Apple, θα αποτελέσει τον αποκλειστικό παραγωγό των οθονών για το Apple Watch αλλά και μέρους αυτών του iPhone 6.

    Μάλιστα το συμβόλαιο με την Apple θα επιφέρει στην LG Display αύξηση στα κέρδη της που θα ανέλθουν στο 292%.

    Δεν υπάρχει αντίλογος στο ότι η Samsung κατασκευάζει τις καλύτερες οθόνες στον κόσμο. Αυτή την στιγμή η Apple χρησιμοποιεί την LCD τεχνολογία και αρνείται να μεταβεί στις AMOLED οθόνες της Samsung με εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα να είναι το Apple Watch.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles