19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Samsung θέλει να κάνει συμβατό το Gear S2 με το iPhone

    Samsung-Gear-S2-Gear-S2-Classic

    Μετά το Android Wear που έγινε συμβατό με iOS συσκευές όπως όλα δείχνουν και η Samsung θέλει να κάνει τις wearable συσκευές της με το iPhone.

    Σύμφωνα λοιπόν με νέα έκθεση που κάνει αναφορά σε επίσημο εκπρόσωπο της Samsung – για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύφτηκε το όνομα του – ο Κορεατικός κολοσσός δουλεύει σκληρά έτσι ώστε να φέρει υποστήριξη του νέου smartwatch Gear S2 με την πλατφόρμα του iOS.

    Η εν λόγω είδηση σίγουρα αποτελεί καλά νέα για τους λάτρεις των smartwatches αλλά αποτελεί και μια μεγάλη έκπληξη από πλευράς της Samsung.

    H εταιρεία σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα είχε καταστήσει σαφές πως ήθελε να τα κάνει συμβατά μόνο με δικές της συσκευές ούτε καν με άλλες Android ναυαρχίδες.

    Η απόφαση αυτή κατακρίθηκε όλο αυτό το διάστημα από πολλούς και έτσι το Gear S2 και κατά επέκταση το λογισμικό της Samsung Tizen έγινε συμβατό και για άλλες Android συσκευές. Σήμερα λοιπόν μαθαίνουμε πως η εταιρεία πάει ένα βήμα παραπέρα και το κάνει συμβατό ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει να το κάνει και για τα iPhones.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles