19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Samsung ετοιμάζει για φέτος το πρώτο εύκαμπτο της smartphone

    samsung_flexible_oled_screen_phone_xluet

    H Apple μπορεί να ετοιμάζει να κυκλοφορήσει την μεγαλύτερη αναβάθμιση στο iPhone από το 2014 αλλά η Samsung δεν θα μείνει ούτε αυτή φέτος με τα χέρια κάτω.

    Ο Κορεατικός κολοσσός σύμφωνα με έντονη φημολογία ετοιμάζει να παρουσιάσει το πρώτο εύκαμπτο smartphone στο 3ο τρίμηνο του 2017.

    Τα εύκαμπτα κινητά στον χώρο του R&D είναι ένα κρυφό όνειρο για πολλούς. Η Samsung λοιπόν σκέφτεται το λανσάρισμα μιας τέτοιας συσκευής που θα όταν θα ξεδιπλώνει θα μπορεί να γίνει ένα 7 ιντσών tablet.

    “H Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει περισσότερες από 100.000 τέτοιες συσκευές στο 3ο τρίμηνο αυτού του έτους” ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή κοντά στα πλάνα της εταιρείας στην The Korea Herald.

    Η ακριβή ημερομηνία δεν είναι ακόμη σίγουρη μιας και η Samsung περιμένει να ολοκληρωθεί η αναδιοργάνωση των υψηλόβαθμων στελεχών της.

    Στο ίδιο άρθρο διαβάζουμε με ενδιαφέρον πως και η LG κινείται στον ίδιο χώρο και πως μάλιστα η εύκαμπτη οθόνη της είναι πιο μπροστά από την αντίστοιχη της Samsung. H LG μάλιστα ίσως χρησιμοποιήσει αυτές τις οθόνες σε συσκευές των δύο κορυφαίων πελατών της, δηλαδή την Apple και την Huawei.

    Φήμες θέλουν την Apple να κάνει πολλά πειράματα με μια τέτοια οθόνη στο iPhone εδώ και χρόνια αλλά μάλλον δεν θα δούμε κάτι τέτοιο μέσα στο 2017.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles