22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Samsung αντιγράφει την προσαρμογή της οθόνης κλειδώματος του iOS 16 στην τελευταία ενημέρωση beta του OneUI 5

    Η προσαρμογή της οθόνης κλειδώματος iOS 16 είναι το κύριο χαρακτηριστικό που έφτασε με την iOS 16. Αυτή η δυνατότητα, σε συνδυασμό με το iPhone 14 Pro Dynamic Island, δίνει σίγουρα μια νέα ματιά στα iPhone και βοηθά τους πελάτες του να φέρουν τη δική τους εμφάνιση στις συσκευές τους.

    Ενώ ορισμένοι κατασκευαστές Android προσπαθούν ήδη να φέρουν δικό τους Dynamic Island μέσω λογισμικού, η Samsung αποφάσισε να δώσει στους χρήστες παρόμοια εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος των συσκευών της, αντλώντας πολλή έμπνευση από το iOS 16.

    Όπως σημειώθηκε από τον δημιουργό βίντεο Vaibhav Jain, η διαδικασία προσαρμογής της οθόνης κλειδώματος της Samsung με το OneUI 5 beta 3 είναι πολύ παρόμοια με την προσέγγιση του iOS 16. Από τώρα, η Samsung προσφέρει πέντε διαφορετικά στυλ ρολογιού, ενώ η Apple προσφέρει οκτώ. Επιπλέον, και στα δύο λειτουργικά συστήματα, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το χρώμα του ρολογιού.

    Αν και δεν είναι ασυνήθιστο για τις εταιρείες να εμπνέονται η μία από την άλλη, είναι πάντα αστείο να βλέπεις τη Samsung να κοροϊδεύει την Apple και μετά να αντιγράφει το στυλ της. Τεχνικά, αυτή η δυνατότητα ήταν ήδη στο Android 12 και σε προηγούμενες εκδόσεις του Android skin της Samsung, αλλά επανασχεδιάστηκε στην επερχόμενη έκδοση για το Android 13.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.