21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Netflix αναφέρει ότι εστιάζει στην εμπειρία του καταναλωτή και όχι στην επερχόμενη απειλή της συνδρομητικής υπηρεσίας της Apple

    H Apple υπογράφει και κάνει παραγγελίες TV σειρών και ταινιών με σταθερούς ρυθμούς πρόσφατα αλλά η Netflix δεν φαίνεται να ανησυχεί. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 4ο τριμήνου του 2018 σήμερα τονίζοντας πως η εστίαση της δεν είναι ο επερχόμενος ανταγωνισμός αλλά στο το πως να βελτιώσει την εμπειρία των καταναλωτών της.

    Η Netflix ανέφερε κέρδη $4.19 δις το συγκεκριμένο τρίμηνο ελαφρώς πιο χαμηλά από τις προβλέψεις. Στο θέμα των συνδρομητών η εταιρεία ανακοίνωσε 7.31 εκατομμύρια νέους χρήστες εκτός Αμερικής 1.53 εκατομμύρια εντός.

    Στο θέμα του ανταγωνισμού η Netflix είχε μια πολύ επιθετική παρουσία σε σύγκριση με προηγούμενα τρίμηνα αφήνοντας κατά πολύ πίσω την Hulu στην Αμερική και τον Καναδά.

    Η εταιρεία επίσης ανέφερε πως όταν το YouTube έπεσε παγκοσμίως για λίγα λεπτά μέσα στον Οκτώβριο είδε πως η δικής της ακροαματικότητα αυξήθηκε απότομα και εντυπωσιακά εκείνη την στιγμή.

    Ενδιαφέρον είχε η δήλωση της Netflix ότι το Fortnite είναι μεγαλύτερος ανταγωνιστής από ότι η HBO. Αυτό γιατί υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών που παίζει Fortnite αντί να δει κάτι στο Netflix σε σύγκριση με αυτούς που προτιμούν να δουν την συνδρομητική υπηρεσία της HBO αντί για να δουν Netflix.

    H εταιρεία είπε πως υπάρχει τεράστιους ανταγωνισμός στην αγορά αυτή αλλά η δική της εστίαση είναι στην εμπειρία των συνδρομητών της υπηρεσίας.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles