25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η MrMC (Kodi) εφαρμογή για το Apple TV 4 έγινε διαθέσιμη

    mrmc-main

    Οι εφαρμογές που έχουν ως βάση τους την αναπαραγωγή media και αποτελούν ουσιαστικά ένα media center έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους για το Apple TV με πολύ γοργούς ρυθμούς.

    Αυτή την στιγμή λοιπόν συναντάμε στο App Store το φανταστικό Plex αλλά και το άριστο και πάρα πολύ χρηστικό Infuse 4. Η νέα προσθήκη που θα ενθουσιάσει πολλούς από εσάς όμως ακούει στο όνομα MrMc ή για τους περισσότερους μυημένους ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με την εισαγωγή του Kodi στο tvOS.

    Πιο συγκεκριμένα είναι μια πιο ελαφριά έκδοση του Kodi έτσι ώστε να μπορέσει να περάσει από τους πολύ αυστηρούς κανόνες του tvOS App Store χωρίς αυτό όμως το γεγονός να στερεί στην εφαρμογή μια σειρά σημαντικών δυνατοτήτων.

    Όσοι λοιπόν κάνουν λήψη του MrMC στην τιμή των $5.99 από το tvOS App Store, θα λάβουν ένα software media player για το ψηφιακό περιεχόμενο τους το οποίο είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Kodi. Ως media player σημαίνει πως θα μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο, μουσική ακόμη και εικόνες από το τοπικό σας δίκτυο. Το δυνατό του σημείο είναι πως μπορεί να αναπαράγει ουσιαστικά οποιοδήποτε φορμάτ ενώ παράλληλα υποστηρίζει και ψηφιακό ήχο παρέχοντας παράλληλα μια εσωτερική βάση media metadata.

    mrmc-for-Apple-TV-1

    H πραγματική δύναμη του MrMc όμως και της ίδιας της πλατφόρμας Kodi είναι πως επιτρέπει την χρήση add ons τρίτων – Πριν βιαστείτε όμως να ενθουσιαστείτε να τονίσουμε πως αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο plugin για αυτή την εφαρμογή.

    Υπάρχει μια έντονη φήμη πως μια πλήρης έκδοση του Kodi θα γίνει διαθέσιμη για το Apple TV 4 αλλά με την χρήση του Xcode 7.

    Εν κατακλείδι λοιπόν το MrMc είναι ένας πολύ καλός media player με χαρακτηριστικά που αγαπήσαμε στο Kodi αλλά σίγουρα δεν αποτελεί την 100% έκδοση του Kodi.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles