14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Microsoft λανσάρει Office εφαρμογές για το iPad Pro και iOS 9

    office-ipad-pro

    Στο press event της Apple στο San Francisco είχαμε μια εμφάνιση έκπληξη από την Microsoft που ανακοίνωσε πως θα λανσάρει μια αναβαθμισμένη έκδοση της σουίτας του Office για το iOS 9 και ειδικά παραμετροποιημένη για το iPad Pro.

    H Microsoft μάλιστα επί σκηνής έδειξε τις αναβαθμισμένες Office εφαρμογές που υποστηρίζουν το split view multitasking στο iPad Pro.

    Οι εφαρμογές επίσης θα είναι πλήρως συμβατές και με το νέο stylus Pencil της Apple όπου και η μεγάλη του χρηστικότητα θα είναι στο Powerpoint και όχι μόνο δίνοντας μια μοναδική εμπειρία δημιουργίας αλλά και λειτουργικότητας στον χρήστη.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles