18.1 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Microsoft ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Apple TV με ένα μικρότερο Xbox;

    xbox-one-slim-780x466

    Το νέο Apple TV σύντομα μπορεί να βρει έναν νέο ανταγωνιστή προερχόμενο από την Microsoft αυτή την φορά. Η εταιρεία φημολογείται ότι φλερτάρει με την ιδέα δημιουργίας ενός λεπτότερου και πιο οικονομικού Xbox One σε μια προσπάθεια της να κερδίσει την Apple στον χώρο της ψυχαγωγίας στο σαλόνι.

    Ο Microsoft blogger Brad Sams υποστηρίζει πως το Xbox με το νέο έτος μπορεί να μας παρουσιαστεί και ως μια slim συσκευή που θα κάνει την gaming κονσόλα ακόμη πιο προσιτή στο ευρύ κοινό.

    “Έχω ακούσει από εσωτερικές πηγές πως η εταιρεία έχει πλάνα για ένα ελαφρύτερο Xbox One που θα μπορεί να είναι μόνο για Windows store παιχνίδια και που θα κοιτάξει στα μάτια το νέο Apple TV. Δεν είναι όμως ξεκάθαρο αν αυτά τα σχέδια θα υλοποιηθούν άμεσα” αναφέρει χαρακτηριστικά ο blogger.

    Η Microsoft και η Apple πλέον έχουν μια πολύ φιλική σχέση σαν εταιρείες. Μερικές από τις καλύτερες iOS εφαρμογές αυτή την στιγμή έχουν δημιουργηθεί από την Microsoft. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους παραμένει ισχυρός και ειδικά μεταξύ των συσκευών iPad και Surface Pro. Επίσης μια νέα Lumia συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί έτσι ώστε να χτυπήσει στην αγορά το iPhone.

    Ένα μικρότερο Xbox One συζητιέται από την Microsoft από το 2013 αλλά μέχρι στιγμής κανένα τέτοιο σχέδιο δεν είχε υλοποιηθεί.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles