13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Microsoft έστειλε ένα νεκρό ψάρι στον Scott Forstall όταν απέρριψε την πρόταση συνεργασίας μαζί τους | Βίντεο

    Ο Scott Forstall παρουσίασε σήμερα μια περίεργη ιστορία για το πως έκανε την συνέντευξη του με τον Steve Jobs και την NeXΤ, και πως τελικά ξεκίνησε να δουλεύει για αυτόν.

    Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Code.org virtual code break event.

    Ο Forstall ανέφερε πως είχε μια πολύ έντονη συνέντευξη για την θέση εργασίας στην NeXT που κράτησε μια ολόκληρη μέρα και πως μίλησε με 17 διαφορετικά άτομα της εταιρείας. Κατά την διάρκεια των πρώτων 10 λεπτών της πρώτης συνέντευξης ο Jobs μπήκε στον χώρο και είπε στο άτομο που έκανε την συνέντευξη να αποχωρήσει και ανέλαβε ο ίδιος. Εκεί ξεκίνησε πραγματικά να κάνει την μια ερώτηση μετά την άλλη στον Forstall με τους δύο τους να κάνουν κλικ όπως ανέφερε μετά από 15 λεπτά σχετικά με τον σχεδιασμό και όχι μόνο.

    Τελικά ο Jobs κάποια στιγμή σταμάτησε κοίταξε τον Forstall στα μάτια και του είπε “Ξέρω πως έχεις συνεντεύξεις για το υπόλοιπο της ημέρας, δεν με νοιάζει τι θα πουν, στο τέλος της ημέρας σου δίνω μια προσφορά για την θέση αυτή. Σε παρακαλώ όμως κάνε πως ενδιαφέρεσαι για τις ερωτήσεις που θα σου κάνουν οι υπόλοιποι σήμερα. Είμαι σίγουρος πως θα δεχτείς την προσφορά μου!”

    Η Microsoft μπαίνει σε αυτή την περίοδο μιας και ήδη είχαν κάνει μια προσφορά και πρόταση συνεργασίας στον Forstall. Έτσι όταν εκείνος αποφάσισε τελικά να δεχτεί την προσφορά του Jobs και να ενταχθεί στην NeXT, τους τηλεφώνησε για να την απορρίψει ευγενικά.

    “Την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησα άνοιξα την πόρτα του διαμερίσματος μου και εκεί υπήρχε απ έξω ένα κουτί. Το άνοιξα και μέσα βρήκα ένα ψόφιο ψάρι. Ήταν ένα μεγάλο ψάρι. Κοίταξα το κουτί και είχε ως διεύθυνση επιστροφής του κουτιού αυτή της Microsoft. Αυτό έμοιαζε με μια απειλή…”

    Ο Forstall άμεσα κάλεσε την επαφή του στην Microsoft και ζήτησε εξηγήσεις και το τι μήνυμα ήθελε να του περάσει η εταιρεία με αυτή την ενέργεια. Τελικά η Microsoft ήθελε να πείσει με τον Forstall να ενταχθεί στον δυναμικό τους προσφέροντας του το μεγαλύτερο Σολομό που θα μπορούσαν να βρουν στην περιοχή που έμενε ο Forstall, τοποθετώντας τον προσεκτικά και μέσα σε πάγο.

    Ο Forstall έψησε το ψάρι το έφαγε εκείνο το βράδυ και το πρωί πήγε στον Steve Jobs στην NeXT.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles