19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η LG αναφέρει πως η HomeKit και AirPlay 2 υποστήριξη θα ξεκινήσει στα υποστηριζόμενα μοντέλα της την επόμενη εβδομάδα

    Νωρίτερα φέτος η LG κυκλοφόρησε τις πρώτες 2019 τηλεοράσεις της που τελικά θα φέρουν την HomeKit και AirPlay 2 υποστήριξη. Σήμερα η εταιρεία αναφέρει πως οι αναβαθμίσεις αυτές θα ξεκινήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους σύντομα.

    Σε tweet από τον λογαριασμό υποστήριξης της LG στην Αυστραλία είχαμε λοιπόν την αναφορά πως οι αναβαθμίσεις θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση στα σετ τηλεοράσεων των χρηστών της επόμενη εβδομάδα. Επίσης γίνεται σημείωση πως οι χρήστες θα πρέπει να έχουν εγκαταστημένο το iOS 12.4 στις συσκευές τους για να μπορούν να κάνουν χρήση αυτών των χαρακτηριστικών.

    Η LG είχε ανακοινώσει πως μόνο τα 2019 TV μοντέλα της θα υποστηρίξουν το AirPlay 2 και το HomeKit με την εταιρεία να μην κάνει αναβαθμίσεις για τα παλαιότερα μοντέλα. Αυτό βέβαια δεν άφησε πολλούς καταναλωτές της εταιρείας δυσαρεστημένους.

    Η LG ήταν από τις πρώτες εταιρείες τηλεοράσεων που ανακοίνωσε την υποστήριξη του AirPlay 2 αλλά η Samsung ήδη έχει ξεκινήσει την διάθεση των αναβαθμίσεων αυτών στα δικά της μοντέλα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles