21.2 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Η iOS 8.1.1 αναμένεται πάρα πολύ σύντομα – Μην καθυστερείτε το Jailbreak της συσκευής σας

    jailbreak-killer-warn

    Χάρη στην ομάδα της Pangu η jailbreak κοινότητα πείρα νέες δυνάμεις και πνοή μιας και πλέον όλοι μπορούν να κάνουν jailbroken την συσκευή τους είτε από το Windows ή Mac μηχάνημα τους με τα αντίστοιχα διαθέσιμα εργαλεία.

    Η Apple όμως που παρακολουθεί στενά αυτές τις εξελίξεις έχει κινηθεί για να κλείσει όλα τα κενά και τα exploits του iOS 8 jailbreak εργαλείου και η beta του iOS 8.1.1 όπως σας ενημερώσαμε καθιστά το jailbreak αυτή την στιγμή αδύνατο.

    Επίσης όπως όλα δείχνουν η διάθεση στο κοινό του iOS 8.1.1 αναμένεται από στιγμή σε στιγμή, ίσως και πριν το τέλος της εβδομάδας.

    Ένας ανώνυμος χρήστης του Reddit που υποστηρίζει πως είναι κοντά στην Apple αναφέρει:

    “Μόλις γύρισα από την δουλειά και σε συνάντηση που είχαμε αναφέρθηκε πως η 8.1.1 έκδοση θα γίνει διαθέσιμη αυτή την εβδομάδα. Πάντα έχουμε τέτοιες ειδοποιήσεις πριν από μια επικείμενη αναβάθμιση ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για πιθανά σενάρια προβλημάτων με τους πελάτες μας.”

    Ακόμη η Apple φέρετε να έχει σταματήσει να υπογράφει την iOS 8.1.1 beta με αυτό να αποτελεί ακόμη ένα σημάδι πως η κυκλοφορία της στο κοινό αναμένεται σύντομα.

    Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε jailbreak την συσκευής σας ΜΗΝ περιμένετε άλλο και σίγουρα ΜΗΝ αναβαθμίσετε στην iOS 8.1.1 όταν αυτή γίνει διαθέσιμη.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles