19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η iOS 16.1 Beta φέρνει το χαρακτηριστικό της προσαρμοστικής διαφάνειας στα πρώτα AirPods Pro

    Η τρίτη έκδοση beta της iOS 16.1 που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα επεκτείνει τη δυνατότητα προσαρμοστικής διαφάνειας που παρουσιάστηκε με το AirPods Pro δεύτερης γενιάς και στα πρώτα ‌AirPods Pro‌.

    Όπως σημειώθηκε στο Reddit, οι κάτοχοι AirPods Pro πρώτης γενιάς που διαθέτουν επίσης το λογισμικό AirPods beta θα βλέπουν τώρα μια εναλλαγή “Προσαρμοσμένη διαφάνεια” στην ενότητα AirPods της εφαρμογής Ρυθμίσεις. Απαιτείται το υλικολογισμικό 5A304A beta για να δείτε τη ρύθμιση.

    Η Apple έκανε το ντεμπούτο του Adaptive Transparency με τα ‌AirPods Pro‌ 2. Έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στα AirPods να αποκλείουν δυνατούς ήχους, όπως σειρήνες, κατασκευαστικές εργασίες ή δυνατά ηχεία σε μια συναυλία χωρίς να αποκλείουν κάθε θόρυβο.

    Τα AirPods Pro 2 έχουν ένα αναβαθμισμένο τσιπ H2 που επιτρέπει τη λειτουργία Adaptive Transparency, επομένως δεν είναι ακόμη σαφές πώς λειτουργεί σε σύγκριση το Adaptive Transparency με το τσιπ H1 στο αρχικό AirPods Pro.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.