20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Google ολοκληρώνει την κυκλοφορία των γραφικών στοιχείων κλειδώματος οθόνης iOS 16 με ενημερώσεις στους Χάρτες και την Αναζήτηση

    Η Google έχει πλέον κυκλοφορήσει όλα τα υποσχεμένα γραφικά στοιχεία Lock Screen για τις εφαρμογές της για iPhone, συμπεριλαμβανομένων της εφαρμογής Google, του Gmail, των Χαρτών Google, του Chrome, των Ειδήσεων Google και του Google Drive.

    Η διάθεση ολοκληρώθηκε σήμερα με δύο γραφικά στοιχεία κλειδώματος οθόνης για τους Χάρτες, μετά από πέντε γραφικά στοιχεία για την εφαρμογή Google που κυκλοφόρησαν την Τετάρτη. Στην έκδοση 233.0 της εφαρμογής Google, τα γραφικά στοιχεία περιλαμβάνουν τις ακόλουθες περιγραφές, με δύο μεγέθη γραφικών στοιχείων για Αναζήτηση:

    • Search: Access Google Search from your Lock Screen
    • Voice Search: Ask a question, hum a song or search for content with your voice
    • Lens: Search with your camera or any image
    • Lens shortcuts: Easily access your favorite Lens feature. Translate, shop, or solve homework with your camera.

    Η έκδοση 6.40 των Χαρτών Google προσθέτει γραφικά στοιχεία για Αναζήτηση και Συχνά ταξίδια, με τα τελευταία να εμφανίζουν την τοποθεσία, την εκτιμώμενη ώρα άφιξης και τις συνθήκες κυκλοφορίας:

    • Frequent Trips: Get directions and an estimated time of arrival for your frequent trips.
    • Search: Search in Google Maps for restaurants, petrol stations, and more.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.