11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Google ετοιμάζει Android Wear υποστήριξη για το iPhone

    iPhone-notifications-Android-Wear

    Η Google σκέφτεται σοβαρά την απειλή που ακούει στο όνομα Apple Watch και έτσι σύντομα θα ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να φέρει Android Wear υποστήριξη στο iPhone. Πηγές λοιπόν αναφέρουν πως η εταιρεία ετοιμάζει μια Android Wear εφαρμογή για το iOS που θα ανακοινωθεί στο Google I/O event τον Μάιο.

    Πως θα σας φαινόταν λοιπόν η ιδέα το Moto 360 αλλά και άλλα Android smartwatches να είναι συμβατά με το iPhone;

    Θα αποτελούσε την καλύτερη αντεπίθεση της Google για το Apple Watch – To να δώσει σε εκατομμύρια iOS χρήστες την δυνατότητα να αγοράσουν φτηνότερες εναλλακτικές του.

    Ο ίδιος μάλιστα ο product manager της εταιρείας Jeff Chang τον περασμένο Οκτώβριο αποκάλυψε πως η Google δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στο να δημιουργήσει μια πλατφόρμα συμβατή με το iPhone.

    Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα επικαλείται το Γαλλικό site 01net, αυτό σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

    Η αναφορά δεν δίνει πολλές πληροφορίες και απλά τονίζει πως η ανακοίνωση θα γίνει στο προγραμματισμένο συνέδριο των προγραμματιστών της Google τον Μάιο κρίνοντας πάντα και το τι πωλήσεις θα έχει σημειώσει το Apple Watch μέχρι εκείνη την περίοδο.

    Αυτό βέβαια που πρέπει να περιμένουμε είναι πως το Android Wear για το iOS δεν θα είναι το ίδιο ευέλικτο που είναι στο Android, τουλάχιστον όχι στην αρχή. Μπορεί λοιπόν να έχουμε υπηρεσίες ανάλογες με αυτές που συναντούμε στα Pebble αλλά θα υπάρχουν και πολλοί περιορισμοί από την Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles