17.5 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Έκπληξη της Apple με ένα 12 ιντσών MacBook Air στις 9 του μηνός;

    MacBook-Air-main

    To Apple Watch αναμένεται να αποτελέσει το πυρήνα της παρουσίασης της Apple την επόμενη Δευτέρα στις 9 Μαρτίου. Σύμφωνα όμως με μια νέα αναφορά το φημολογούμενο 12 ιντσών MacBook Air ίσως κάνει την έκπληξη και έχουμε παρουσίαση και αυτού στο “Spring Forward” event της Apple.

    H αναφορά αυτή μας έρχεται από το Michael Report, που αναφέρει συγκεκριμένα:

    “Πηγές κοντά στο θέμα αναφέρουν ότι η Apple έχει σκοπό στις 9 Μαρτίου να παρουσιάσει το φημολογούμενo Retina MacBook Air. Η συγκεκριμένη αναφορά έχει διασταυρωθεί από εμάς και είναι αξιόπιστη”

    Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως το εν λόγω site έχει μια σειρά από εύστοχες προβλέψεις για την Apple αλλά έχει πέσει και αρκετές φορές έξω.

    Έτσι λοιπόν δεν μπορούμε να πάρουμε για σίγουρη αυτή την αναφορά. Κατά γενική ομολογία δεν περιμένουμε την Apple να παρουσιάσει κάποια άλλη συσκευή πέρα από το Apple Watch.

    Την τελευταία φορά που η γραμμή του MacBook Air αναβαθμίστηκε ήταν τον Απρίλιο του 2014 και ήταν μια μικρή αύξηση στην απόδοση των μηχανημάτων. Αυτό σημαίνει πως όντως περιμένουμε μια σημαντική αναβάθμιση στην σειρά αυτή των συσκευών της Apple.

    Οι διαρροές hardware για το 12 ιντσών MacBook Air ως τώρα δεν ήταν πάρα πολλές παρά το γεγονός πως έχουμε πολλαπλές αναφορές που επιβεβαιώνουν πως η Apple όντως δουλεύει πάνω σε μια τέτοια συσκευή. Οι φήμες θέλουν το νέο MacBook Air να έχει έναν τελείως νέο σχεδιασμό με μια 12 ιντσών Retina οθόνη, με ενσωμάτωση των νέων επεξεργαστών της Intel καθώς και μια μόνο θύρα USB-C και ένα σασί χωρίς ανεμιστήρα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles