23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Foxconn προσφέρει μπόνους, δωρεάν γεύματα και πολλά ακόμη για να κερδίσει τους εργαζομένους και να τους φέρει πίσω στα εργοστάσια

    Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει τους εργαζομένους έτσι ώστε να γυρίσουν στα εργοστάσια της η Foxconn προσφέρει μια σειρά από μπόνους, δωρεάν γεύματα κ.α

    Είχαμε την αναφορά τον προηγούμενο μήνα ότι το μεγαλύτερο εργοστάσιο της εταιρεία που συναρμολογεί iPhones είχε μόνο το 10% του προσωπικού με τους υπόλοιπους εργαζομένους να μην επιστρέφουν στην δουλειά λόγο φόβου για την εξάπλωση του coronavirus ή περιορισμών στις μετακινήσεις.

    Το Digitimes αναφέρει λοιπόν σήμερα πως η εταιρεία προσπαθεί να κερδίσει τους εργαζομένους της με μια σειρά από ευκολίες και μπόνους.

    “Η Foxconn προσφέρει μια σειρά από ευκολίες και μπόνους ώστε να ενισχύσει την διάθεση επιστροφής των εργαζομένων στα εργοστάσια της καθώς και για να προσελκύσει εκ νέου νέους εργαζομένους. Η εταιρεία προσπαθεί πάση θυσία να ανταπεξέλθει στις παραγγελίες της Apple.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles