18.7 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Epic Games ανακοίνωσε ένα ‘FreeFortnite’ tournament με δώρα μη Apple συσκευές

    Μετά την αφαίρεση του Fortnite από το App Store την περασμένη εβδομάδα, η Epic Games ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο tournament ως μέρος της #FreeFortnite καμπάνιας της ενάντια στην Apple. Οι παίχτες που θα λάβουν μέρος θα μπορούν να κερδίσουν Android συσκευές και Windows PCs.

    H Epic λοιπόν προσκαλεί τους Fortnite παίχτες παγκοσμίως να συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά αυτή την Κυριακή 23 Αυγούστου ως μια ένδειξη διαμαρτυρίας για την αφαίρεση του Fortnite από το iOS App Store. Η εταιρεία θα μοιράσει για αυτό τον σκοπό 1,200 μη Apple συσκευές στους νικητές.

    Celebrate the quest for one more Victory Royale with friends across all platforms in the #FreeFortnite Cup this Sunday, August 23. Drop in for an opportunity to win more prizes than ever before including the new Tart Tycoon Outfit, gaming hardware, and exclusive apparel.

    Στα έπαθλα συναντούμε Alienware laptop, Galaxy Tab S7, OnePlus 8 phone, PlayStation 4 Pro, Xbox One X, και Nintendo Switch. Επιπλέον οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν ένα αποκλειστικό Skin με την ονομασία “Apple Man” Tart Tycoon που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο βίντεο “Nineteen Eighty-Fortnite”.

    Όπως αναφέρει το The Verge, οι παίχτες του Fortnite στο iOS που ήδη έχουν κάνει λήψη του τίτλου δεν θα μπορούν να παίξουν τις επερχόμενες σεζόν του τίτλου και έτσι η Epic ενισχύει το αίσθημα των χρηστών να αλλάξουν συσκευή αν θέλουν να συνεχίζουν να παίζουν το Fortnite.

    Σε πρόσφατη απάντηση της η Apple και μετά από αυτές τις ενέργειες της Epic ανακοινώθηκε πως γίνεται τερματισμός του developer λογαριασμού τους και έτσι η εταιρεία δεν θα έχει πρόσβαση σε εργαλεία σε καμία πλατφόρμα της Apple. Η Epic φυσικά έχει καταθέσει και μήνυση στην Apple ζητώντας να επιστρέψει το Fortnite στο App Store με το δικό του σύστημα πληρωμών.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.