22.3 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Διέρρευσε η iPhone 12 event ημερομηνία; Η Apple κοινοποίησε και διέγραψε ένα τεστ event Σεπτεμβρίου στο YouTube

    Η Apple μπορεί κατά λάθος να κοινοποίησε το πότε θα γίνει το επερχόμενο iPhone 12 event της μιας και ένα test event για αυτό τον σκοπό εμφανίστηκε για λίγο στο YouTube και μετά αφαιρέθηκε πολύ γρήγορα.

    Πολλοί λοιπόν χρήστες είδαν ένα test feed από την Apple για ένα επερχόμενο livestream στο YouTube. H ημερομηνία που είχε το βίντεο ήταν η 10η Σεπτεμβρίου.

    Κανείς βέβαια δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτή θα είναι και η τελική ημερομηνία. Να θυμίσουμε πως πέρυσι το iPhone event είχε γίνει επίσης στις 10 Σεπτεμβρίου και έτσι μπορεί η Apple να μην άλλαξε την ημερομηνία αυτή για αυτό το νέο τεστ που έκανε…

    Αν τώρα επαληθευτεί αυτή η διαρροή τότε 10 Σεπτεμβρίου φέτος πέφτει ημέρα Πέμπτη που δεν είναι τόσο λογική για τα event της Apple. Επίσης να μην ξεχνάμε πως επιβεβαιωμένα η iPhone 12 διαθεσιμότητα έχει πάει μερικές εβδομάδες πίσω από τον αρχικό προγραμματισμό της Apple.

    Από την άλλη αν η Apple έχει έτοιμο hardware όπως το νέο ARM Macbook, το φημολογούμενο 10.8 ιντσών iPad ή το Apple Watch Series 6 μαζί με την παρουσίαση κάποιων iPhone 12 μοντέλων που θα γίνουν διαθέσιμα τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου τότε ένα event στις 10/9/2020 ίσως να μην είναι τόσο απίθανο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.