22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Disney+ streaming υπηρεσία θα σας επιτρέπει την συνδρομή μέσω iOS και tvOS

    H Disney σήμερα επιβεβαίωσε πληροφορίες για την διαθεσιμότητα της επερχόμενης Disney+ streaming υπηρεσία της που θα γίνει αρχικά διαθέσιμη στις 12 Νοεμβρίου προς $6.99 το μήνα στην Αμερική, Καναδά και Ολλανδία.

    Η εταιρεία ξεκαθάρισε πως θα κυκλοφορήσει νέες εφαρμογές για αυτό τον σκοπό για τα iPhone, iPad και Apple TV. Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν συνδρομή και μέσα από αυτές τις εφαρμογές κάτι το οποίο σημαίνει πως η Apple θα παίρνει το 15% με 30% αυτών των συνδρομών.

    Η εταιρεία λοιπόν ανακοίνωσε πως θα διαθέσει εφαρμογές της νέας streaming υπηρεσίας για τα Apple TV, Android, Android TV, Chromecast, iPad, iPhone, PlayStation 4, Roku, Xbox One καθώς και για web έκδοση σε PC/Mac.

    Η Disney επίσης ανέφερε στο Verge ότι θα ενσωματώσει την Disney+ υπηρεσία και στην TV εφαρμογή της Apple. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες Apple συσκευών θα βλέπουν το διαθέσιμο περιεχόμενο της Disney μέσω της TV εφαρμογής για τα tvOS, iOS, και macOS με τις σειρές και ταινίες να εμφανίζονται στο Watch Next.

    Πάρα αυτά όμως για να δει κάποιος το περιεχόμενο η TV εφαρμογή θα τον κάνει ανακατεύθυνση στην Disney+ εφαρμογή και αυτό γιατί η Disney δεν έχει δεσμευτεί σε αυτή την φάση της διάθεσης της streaming υπηρεσίας ότι θα γίνει ένα Apple TV κανάλι.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles