23.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Disney+ έρχεται πιο σύντομα στην Ευρώπη | Ανακοίνωση τιμών συνδρομής

    Η Disney ανακοίνωσε σήμερα πως η Disney+ (Disney Plus) streaming υπηρεσία της θα γίνει διαθέσιμη σε Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία και Ελβετία νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί.

    Η νέα ημερομηνία λοιπόν για την Disney+ στην Ευρώπη και το πρώτο επίσημο ντεμπούτο είναι στις 24 Μαρτίου. Η εταιρεία επίσης ανέφερε και το μοντέλο τιμολόγησης που θα είναι £5.99 / 6.99 ευρώ το μήνα ή £59.99 / 69.99 ευρώ τον χρόνο.

    Η Disney+ υπηρεσία είναι συμβατή με όλες της Apple συσκευές, iPhone, iPad, Apple TV καθώς και με έξυπνες τηλεοράσεις.

    Ο κατάλογος της εταιρείας είναι πολύ διευρυμένος έχοντας παλαιότερες σειρές και ταινίες από την Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic ενώ φυσικά έχει και νέο πρωτότυπο περιεχόμενο όπως το The Mandalorian που έγινε τεράστια επιτυχία στην Αμερική.

    Η Disney+ υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες χώρες της Ευρώπης όπως το Βέλγιο, η Πορτογαλία και ευελπιστούμε και στην χώρα μας αυτό το καλοκαίρι.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles