23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Cameron Diaz, ένα iPad και ένα sex tape

    Screen Shot 2014-04-07 at 12.38.17 AM

    Σίγουρα όλοι σας αρέσει να πειραματίζεστε με το έτερο ήμισυ σας σε θέματα του σεξ. Επίσης σε αυτό τον τομέα κάποιοι αρέσκονται να χρησιμοποιούν και προϊόντα της Apple, όπως iPhone ή iPad και όχι μόνο.

    Η ζωή λοιπόν της Cameron Diaz θα αλλάξει δραματικά όταν το sex tape που δημιούργησε με τον άντρα της και είχε σκοπό την αναπτέρωση της σχέσης της έγινε upload στο iCloud και από εκεί σε μια σειρά από iPad στα χέρια των πιο ακατάλληλων ανθρώπων (πεθερικά, συγγενείς αλλά ακόμη και στον ταχυδρόμο)

    Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματική ιστορία αλλά είναι η βασική θεματολογία της νέας ταινίας με το όνομα τι άλλο: Sex Tape.

    Τα προϊόντα της Apple, το iCloud ακόμη και η Siri έχουν το δικό τους ρόλο σε αυτή την απίστευτη κωμωδία.

    Δείτε το Trailer παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles