22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple News+ υπηρεσία παραβιάζει τους όρους και κανόνες που θέτει η ίδια η Apple στο App Store

    Ένας προγραμματιστής που δούλεψε στην Apple για 7 χρόνια κατηγορεί σήμερα την εταιρεία πως παραβιάζει τους δικούς της κανόνες για το App Store. Πιο συγκεκριμένα ο Dave DeLong αναφέρει πως η νέα συνδρομητική υπηρεσία Apple News+ και η εισαγωγική οθόνη αυτής παραβιάζει 3 κανόνες του App Store…..

    Πιο συγκεκριμένα ο DeLong αναφέρει σε tweet:

    Hey @apple, your auto-renewing subscription screen is in violation of guideline 3.1.2 and your app should be rejected.

    For starters… no links to privacy policy or support page; no info on how to cancel.

    To The Verge αναφέρει ότι η Apple είναι ιδιαίτερα αυστηρή στους κανόνες της αναφέροντας πως οι χρήστες πρέπει να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το ποσό της πληρωμής της συνδρομής, το πότε θα σταματήσει η δοκιμαστική περίοδος κλπ.

    “Στην περίπτωση της νέα συνδρομητικής υπηρεσίας απλά κάνεις tap στο “Try it Free” κουμπί, επιβεβαιώνεις την πληρωμή και ξεκινάς. Κάτι που η Apple απαγορεύει στους προγραμματιστές να κάνουν…. Γιατί λοιπόν η Apple δεν ακολουθεί τους δικούς της κανόνες και κάνει promoting το ίδιο το περιεχόμενο της με τρόπο που τον απαγορεύει στους ίδιους τους προγραμματιστές της……”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles