15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple Music στην δεύτερη θέση των streaming υπηρεσιών αρκετά όμως πίσω ακόμη από την Spotify

    Η MIDiA Research κοινοποίησε μια αναφορά για την παγκόσμια αγορά των μουσικών streaming υπηρεσιών παγκοσμίως βασισμένη στο 2ο τρίμηνο του 2021. Αν και η Apple Music υπηρεσία βρέθηκε στην δεύτερη θέση πάρα αυτά παραμένει αρκετά πίσω από την Spotify.

    Σύμφωνα με την έρευνα ο αριθμός των χρηστών που γίνονται συνδρομητές σε τέτοιες streaming υπηρεσίες αυξάνεται πολύ γρήγορα. Στο 2ο τρίμηνο του 2021 υπήρχαν 523.9 εκατομμύρια συνδρομητές σε αυτές τις πλατφόρμες σημειώνοντας αύξηση 26.4% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2020.

    Η Apple Music καταλαμβάνει το 15% της παγκόσμιας αυτής αγοράς που σημαίνει ότι έχει ξεπεράσει τους 78 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές. Πάρα αυτά δεν έρχεται κοντά στην Spotify που συνεχίζει να βρίσκεται άνετα στην 1η θέση.

    Η Amazon Music έρχεται στην 3η θέση με 13% μεριδίου της αγοράς ενώ η YouTube Music είναι εκείνη η υπηρεσία που σημειώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την μεγαλύτερη άνοδο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.