20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών απέκτησε το πρώτο teaser και η Amazon ανάβει φωτιές (Βίντεο)

    Σύντομα η streaming υπηρεσία της Amazon Prime Video θα έχει μια μοναδική σειρά. Ο λόγος για τον Άρχοντας των Δαχτυλιδιών που κάνει πρεμιέρα επίσημα στις 2 Σεπτεμβρίου.

    Ο επίσημος τίτλος της σειράς είναι The Lord of The Rings: The Rings of Power και αποτελεί έναν πανάκριβο και πολλά υποσχόμενο project με εκατομμύρια fans να περιμένουν πως και πως την έναρξη της.

    Το σενάριο της σειράς μας μεταφέρει στην Μέση Γη χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις τρεις ταινίες του “Lord of the Rings” και τις τρεις ταινίες “The Hobbit” του Peter Jackson. Θα βρεθούμε στην εποχή που ο Sauron κατασκεύασε τα εμβληματικά δαχτυλίδια.

    Η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios φέρνει στις οθόνες σας για πρώτη φορά τους ηρωικούς θρύλους της θρυλικής ιστορίας της δεύτερης εποχής της Μέσης Γης. Αυτή η επική δραματική σειρά διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των “Χόμπιτ” και ο “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” του Τόλκιν, και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή όπου σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν σε δόξα και καταστράφηκαν, απρόσμενοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από τις καλύτερες κλωστές και ο μεγαλύτερος κακός που έβγαλε ποτέ η πένα από το στυλό του Τόλκιν απειλούσε να καλύψει όλο τον κόσμο στο σκοτάδι.

    Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο χαρακτήρων, τόσο γνωστών όσο και νέων, καθώς αντιμετωπίζουν την επερχόμενη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μαγευτικά δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών του Lindon, στο συναρπαστικό νησιωτικό βασίλειο του Númenor και στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα χαράξουν κληρονομιές που θα ζήσουν για πολύ καιρό αφότου έχουν φύγει.

    Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: J.A. Bayona (“Jurassic World: Fallen Kingdom“, “The Oprhanage“), Wayne Che Yip και Charlotte Brändström. 

    Το πολυπληθές και πραγματικά τεράστιο cast του “The Rings of Power” αποτελείται από τους: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, και Dylan Smith. 

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.