20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple σχεδιάζει χαμηλότερης κατανάλωσης οθόνες για τα νέα iPad & το iPad Pro;

    ipadpro_bonus_1-640x426

    Λογικά η Apple θα χρησιμοποιήσει oxide TFT οθόνες για τα επερχόμενα μοντέλα iPad, σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από την Ασία – κι έτσι θα επιτύχει σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στα νέα iPad.

    Για να αποκτήσει μεγαλύτερο πεδίο της πίτας στην κατασκευή οθονών για iPad, η LG επενδύει αρκετά στις αναγκαίες P8-P9 πλατφόρμες τεχνολογίας στα εργοστάσιά της στο Paju. H LG σήμερα έχει την δυνατότητα παραγωγής 9.000 τεμαχίων oxide TFT το μήνα και οι επενδύσεις που κάνει έχουν στόχο την αύξηση αυτής της παραγωγής κατά 21.000 τεμάχια το μήνα, φτάνοντας έτσι στο σύνολο τα 30.000 τεμάχια.

    Ο λόγος αυτών των κινήσεων της LG, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή προερχόμενη από την LG που μίλησε σε δημοσιογράφο του ETNews, είναι για να μπορεί η παραγωγή “να καλύψει την κατασκευή των νέων iPad 12,9” της Apple. Έτσι έχουμε ακόμη μια έμμεση πηγή επιβεβαίωσης για το αναμενόμενο iPad Pro.

    Τέλος,  Apple θα δώσει εντολή για την παραγωγή των oxide TFT οθονών στις LG , SHARP και ……(ποιόν άλλο άραγε) στην Samsung!

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles