15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το M2 Mac mini και τα νέα MacBook Pro για το 2022

    Οι πληροφορίες που είναι ενσωματωμένες στον ιστότοπο της Apple υποδηλώνουν ότι οι νέες ανακοινώσεις για Mac αυτής της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων των τσιπ M2 Pro και M2 Max, είχαν αρχικά προγραμματιστεί να παρουσιαστούν τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

    Όπως αναφέρθηκε από τον John Gruber του Daring Fireball, το όνομα αρχείου για ένα σύντομο βίντεο σε στιλ μίνι κεντρικής παρουσίασης που κυκλοφόρησε η Apple μετά την ανακοίνωση των ενημερωμένων MacBook Pro και Mac mini 14 ιντσών και 16 ιντσών περιλαμβάνει το έτος 2022, υποδηλώνοντας ότι το βίντεο μπορεί να έχει είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα πέρυσι. Το βίντεο, διάρκειας άνω των 18 λεπτών, μοιάζει με τις ψηφιακές εκδηλώσεις της Apple που διοργάνωσε η εταιρεία τα προηγούμενα χρόνια.

    Κάποιοι εικάζουν ότι το βίντεο διάρκειας 18 λεπτών ήταν ένα τμήμα που αποκόπηκε από μια μεγαλύτερη εκδήλωση που σχεδίαζε να πραγματοποιήσει η εταιρεία τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2022, η οποία περιελάμβανε περισσότερα από τις ανακοινώσεις των νέων M2 Pro και M2 Max Mac. Επίσης, εντοπίστηκαν στο Twitter, τα αρχεία AR για τα νέα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με ημερομηνία τον Οκτώβριο του 2022, τρεις μήνες πριν από την ανακοίνωση των νέων Mac.

    Συνήθως, κάθε φθινόπωρο, η Apple διοργανώνει μια εκδήλωση τον Σεπτέμβριο για να ανακοινώσει τα τελευταία μοντέλα iPhone και Apple Watch. Ενόψει του φθινοπώρου του 2022, οι φήμες υποδήλωναν όλο και περισσότερο ότι η Apple σχεδίαζε να πραγματοποιήσει δύο εκδηλώσεις μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου: ένα για το iPhone και το Apple Watch και ένα άλλο για το Mac και το iPad.

    Η τελευταία εκδήλωση επρόκειτο να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου σε ενημερωμένα Mac και iPad από πυρίτιο της Apple, συμπεριλαμβανομένων των ενημερωμένων MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών και του iPad Pro επόμενης γενιάς, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή. Τον Σεπτέμβριο, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι η Apple είχε ακυρώσει τα σχέδιά της να πραγματοποιήσει μια δεύτερη ψηφιακή εκδήλωση το φθινόπωρο και αντ’ αυτού θα κυκλοφορήσει τα υπόλοιπα προϊόντα για το 2022 μέσω ανακοινώσεων τύπου στον ιστότοπό της.

    Τον Οκτώβριο, η Apple ανακοίνωσε ένα ενημερωμένο iPad Pro με M2 και το επανασχεδιασμένο iPad 10ης γενιάς εισαγωγικού επιπέδου μέσω δελτίων τύπου. Στα μέσα Δεκεμβρίου, ο Gurman ανέφερε ότι οι νέοι Mac ήταν πλέον προγραμματισμένοι να κυκλοφορήσουν στις «αρχές» του 2023.

    Τα νέα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών έχουν επιλογές είτε για το τσιπ M2 Pro είτε για το M2 Max. Τα νέα τσιπ επιτρέπουν ακόμα πιο γρήγορη απόδοση και μεγαλύτερη χωρητικότητα ενοποιημένης μνήμης 96 GB με το M2 Max. Οι νέοι Mac υποστηρίζουν επίσης εξωτερικές οθόνες 8K χάρη σε μια πιο προηγμένη θύρα HDMI και το μοντέλο 16 ιντσών έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από οποιοδήποτε άλλο Mac.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.