21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple σταμάτησε να υπογράφει την iOS 15.2, αποτρέποντας το downgrade από την iOS 15.2.1

    Μετά την κυκλοφορία της iOS 15.2.1 νωρίτερα αυτό το μήνα και η Apple σταμάτησε να υπογράφει την iOS 15.2 για όλα τα iPhones, iPads και iPod Touch. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν downgrade την συσκευή τους στην iOS 15.2.

    Η iOS 15.2 είχε κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό στις 13 Δεκεμβρίου του 2021 με μια σειρά σημαντικών αλλαγών. Η iOS 15.2.1 ήρθε ένα μήνα μετά και στις 20 Ιανουαρίου με εστίαση στις διορθώσεις σφαλμάτων.

    Το να γυρίσει κάποιος σε μια παλαιότερη έκδοση του iOS συνήθως είναι ενέργεια για ένα jailbreak iPhone. Κάνοντας όμως επαναφορά σε μια παλαιότερη έκδοση κάποιες φορές βοηθάει τους χρήστες αν στην τωρινή τους έκδοση αντιμετωπίζουν σημαντικά bugs.

    Αν λοιπόν έχετε κάποια σοβαρά θέματα με την iOS 15.2.1 δυστυχώς από σήμερα θα πρέπει να περιμένετε για μια μελλοντική αναβάθμιση μιας και δεν μπορείτε να γυρίσετε στην iOS 15.2. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για εκείνους τους χρήστες που έχουν εγκατεστημένη της iOS 15.3 beta.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.