15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Apple ξεκαθάρισε πως η επιλογή παραμονής στην iOS 14 ήταν μόνο προσωρινή

    Την περασμένη εβδομάδα σας είχαμε αναφέρει πως ξαφνικά η Apple σταμάτησε να δίνει iOS 14 αναβαθμίσεις ασφαλείας ωθώντας όσους ήταν στην iOS 14 ακόμη να αναβαθμίσουν στην iOS 15. Κάτι που δημιούργησε σύγχυση μιας και η ίδια είχε αναφέρει πως θα επέτρεπε στους χρήστες της να παραμείνουν στην iOS 14.

    Η Apple σήμερα ανέφερε στο Ars Technica πως αυτή η δυνατότητα παραμονής στην iOS 14 είχε χαρακτήρα αποκλειστικά προσωρινό. Έτσι δεν ήταν κάποιο bug απλά η εταιρεία αποφάσισε πως η υποστήριξη της iOS 14 είχε τελειώσει.

    Η Apple δεν είχε κάνει ποτέ ξεκάθαρη αυτή την εξέλιξη και έτσι από την περασμένη εβδομάδα όσα iPhone ήταν στην iOS 14.8 δεν μπορούνε να πάνε στην iOS 14.8.1 και η μόνη επιλογή είναι η iOS 15.2.1.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.