17.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple σιγά σιγά εγκαταλείπει το iPad Mini – δεν αναμένονται νέες αναβαθμίσεις

    ipad-mini-4

    Σήμερα μπορεί να έχουμε άσχημα νέα για τους φίλους του iPad Mini. Μια νέα αναφορά υποστηρίζει ότι η εταιρεία έχει πλάνα να αποσύρει στο άμεσο μέλλον το 7.9 ιντσών iPad κάτι που ίσως είναι ορατό από το γεγονός ότι η Apple δεν το αναβαθμίζει πλέον τόσο συχνά τα τελευταία χρόνια.

    Το BGR λοιπόν επικαλείται σήμερα πηγές κοντά στην Apple και αναφέρει πως το iPad Mini δεν θα δει εκ νέου κάποια αναβάθμιση και αντί αυτού με την πάροδο του χρόνου θα αποσυρθεί σιγά σιγά από την αγορά. Σε αυτό έχουν να κάνουν και οι μειωμένες πλέον πωλήσεις του που οφείλονται στα νεότερα λεπτότερα iPads αλλά και στα iPhones με τις μεγαλύτερες οθόνες.

    Το δημοσίευμα δεν δίνει κάποιο χρονοδιάγραμμα για αυτή την απόσυρση της σειράς.

    Η Apple αυτή την στιγμή προσφέρει το iPad Mini 4 στα 128 GB προς $399 και ένα δεύτερο μοντέλο με LTE στα $529.

    Η είδηση αυτή δεν προκαλεί εντύπωση μιας και κατά καιρούς έχουμε ακούσει κάτι παρόμοιο από πολλούς αναλυτές που στηρίζουν τις προβλέψεις τους στο γεγονός πως το iPad Mini έχει αναβαθμιστεί μόλις 3 φορές τα τελευταία 5 χρόνια.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles