18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple παρουσίασε τα νέα Magic Keyboard, Magic Mouse 2, και Magic Trackpad 2

    Screen-Shot-2015-10-13-at-14.56.00-780x404

     

    Μαζί με τα νέα, υπέροχα iMacs η Apple ανακοίνωσε σήμερα και τα νέα υπέροχα αξεσουάρ για να τα συνοδεύσετε.

    Τα νέα αυτά προϊόντα όχι μόνο έχουν επανασχεδιαστεί για να είναι ακόμη πιο άνετα, αλλά πλέον ενσωματώνουν και επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου η οποία με μια φόρτιση βγάζει πέρα ολόκληρο μήνα.

    Το νέο Μagic Trackpad 2 — το οποίο έχει επιφάνεια μεγαλύτερη κατά 29% από τον προκάτοχό του— φέρνει μαζί του την λειτουργία Force Touch για πρώτη φορά στο περιβάλλον desktop, προσθέτοντας αυτό που η Apple ονομάζει ” μια νέα διάσταση στην εμπειρία iMac”.

    To νέο Magic Keyboard έχει 13% μικρότερη επιφάνεια,και διαθέτει κι αυτό το νέο σχεδιασμό του μηχανισμού των κουμπιών που είδαμε στα Macbook, το επονομαζόμενο “ψαλιδοειδές”. Το Magic Mouse 2 είναι επίσης πιο ελαφρύ αλλά συνάμα στιβαρό και υποστηρίζει μια νέα λειτουργία για πιο ομαλή κύλιση.

    Κάθε νέο iMac έρχεται με το Magic Keyboard και το Magic Mouse 2 , ενώ οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν το Magic Trackpad 2 ξεχωριστά.

    Τα νέα, υπέροχα αξεσουάρ της Apple κοστίζουν $99 το Magic Keyboard , $79 το Magic Mouse 2 και 129$ το Magic Trackpad 2 .

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles