18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple παρήγγειλε την παραγωγή νέας σειράς βασισμένης στο “Lisey’s Story” του Stephen King

    Η Apple έδωσε παραγγελία για την παραγωγή ακόμη μιας δραματικής σειράς η οποία θα βασιστεί στο βιβλίο του Stephen King που κυκλοφόρησε το 2006 με την ονομασία “Lisey’s Story.” Στην σειρά αυτή σύμφωνα με νέα αναφορά πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Julianne Moore.

    To Variety αναφέρει λοιπόν απόψε πως η Apple παρήγγειλε 8 επεισόδια για αυτή την σειρά που θα έχει την ίδια ονομασία με το βιβλίο στο οποίο θα βασιστεί. Ο ίδιος ο Stephen King θα γράψει και τα 8 επεισόδια της ενώ οι J.J. Abrams και Ben Stephenson θα έχουν τον ρόλο των executive producers.

    Η Julianne Moore θα υποδυθεί την Lisey. H Moore έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία στην βιομηχανία των ταινιών αλλά αυτή θα είναι η πρώτη της εμφάνιση σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο για σειρά της τηλεόρασης.

    Παρακάτω σας έχουμε την σύνοψη για το βιβλίο αυτό του Stephen King:

    “H Lisey έχασε τον άντρα της Scott μετά πριν δύο χρόνια, μετά από 25 χρόνια γάμου βαθιάς και κάποιες φορές τρομακτικής οικειότητας. Ο Scott ήταν ένας βραβευμένο συγγραφέας και ένας πολύ περίπλοκος χαρακτήρας. Στις αρχές τις σχέσεις τους και πριν παντρευτούν η Lisey ήξερε ένα μέρος στο οποίο πήγαινε ο Scott – ένα μέρος που τον τρόμαζε αλλά παράλληλα μπορούσε να τον θεραπεύσει, μπορούσε να τον φάει ζωντανό ή να του δώσει τις ιδέες εκείνες που χρειαζόταν για να ζήσει. Τώρα είναι η σειρά της Lisey να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του Scott, να πάει σε αυτό το τρομακτικό μέρος γνωστό ως Boo’ya Moon. Αυτό που ξεκινάει ως μια προσπάθεια μιας χήρας να ξεκαθαρίσει τα χαρτιά του άντρα της γρήγορα γίνεται ένα μοιραίο ταξίδι στο σκοτάδι που κατοικούσε σε αυτόν.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles