25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple παρέχει περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή Βάθους του Apple Watch Ultra

    Με την επίσημη κυκλοφορία του Apple Watch Ultra να πλησιάζει, η Apple μοιράστηκε ένα έγγραφο υποστήριξης για τη νέα εφαρμογή Depth που είναι αποκλειστική για τη συσκευή. Η εφαρμογή Βάθος έχει σχεδιαστεί για χρήση για καταδύσεις αναψυχής, παρέχοντας πληροφορίες για τη θερμοκρασία του νερού, το τρέχον βάθος, το μέγιστο βάθος και πολλά άλλα. Το Apple Watch Ultra μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταδύσεις βάθους έως και 40 μέτρων (130 πόδια).

    Η Apple προειδοποιεί ότι η εφαρμογή Βάθος δεν είναι υπολογιστής κατάδυσης και δεν μπορεί να παρέχει πληροφορίες στάσης αποσυμπίεσης ή ανάλυση αερίων. Σε περιπτώσεις όπου η αστοχία του Apple Watch Ultra θα μπορούσε να οδηγήσει σε θάνατο ή προσωπικό τραυματισμό, η Apple προτείνει τη χρήση δευτερεύοντος μετρητή βάθους και χρονοδιακόπτη. Η Apple συνιστά περαιτέρω να χρησιμοποιείται το Apple Watch Ultra μόνο από εκπαιδευμένους δύτες που ακολουθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας και καταδύονται με έναν φίλο.

    Το έγγραφο υποστήριξης περιγράφει τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής Βάθος, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί για αυτόματη εκκίνηση κάθε φορά που το Apple Watch Ultra βυθίζεται σε νερό βάθους ενός μέτρου ή περισσότερο. Όταν ξεκινήσει η εφαρμογή Depth, το Apple Watch Ultra θα ενεργοποιήσει το Water Lock για να αποτρέψει την ενεργοποίηση της οθόνης και μια περίοδος λειτουργίας μπορεί να τερματιστεί πατώντας παρατεταμένα το Digital Crown.

    Η εφαρμογή Βάθος θα παρέχει μια ενοποιημένη περίληψη κατάδυσης στο τέλος μιας συνεδρίας κατάδυσης, επιτρέποντας στους χρήστες να γνωρίζουν τη διάρκεια της κατάδυσης, το εύρος θερμοκρασίας του νερού και το μέγιστο βάθος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.