18.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple ξεκινάει την παραγωγή του 10.2-ιντσών iPad τον Ιούλιο, 16-ιντσών MacBook Pro έρχεται το Φθινόπωρο

    Οι φήμες για το ανασχεδιασμένο 16 ιντσών MacBook Pro συνεχίζονται. Μια νέα αναφορά σήμερα από την Economic Daily News δείχνει πως το laptop αυτό θα μπει σε μαζική παραγωγή το τέταρτο τρίμηνο.

    Το επίσης φημολογούμενο 10.2 ιντσών iPad είναι επίσης και αυτό έτοιμο για μαζική παραγωγή η οποία θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στον μήνα. Η συσκευή θα έρθει να αντικαταστήσει το 2018 iPad.

    Τα νέα αυτά έρχονται από την παραγωγική αλυσίδα της Apple.

    Τον Μάρτιο η Apple παρουσίασε το νέο 10.5 ιντσών iPad Air στα $499. Η κυκλοφορία αυτή αποτέλεσε μια έκπληξη μιας και οι περισσότερες αναφορές έδειχναν μια νέα συσκευή στις 10.2 ίντσες.

    Έτσι λοιπόν το 10.2 ιντσών iPad επανέρχεται στο προσκήνιο για να αντικαταστήσει το 2018 iPad χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς τι θα φέρει αυτή η αναβάθμιση.

    Η μεγαλύτερη οθόνη σημαίνει μεγαλύτερο σασί αλλά αν υπολογίσουμε την τιμή του που θα είναι οικονομική είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα έχουμε κάποιο ανασχεδιασμό. Ίσως λοιπόν έχουμε λεπτότερα πλαίσια στα επίπεδα του σχεδιασμού του iPad Air.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles