18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple κέρδισε Όσκαρ για το «The Boy, the Mole, the Fox, and the Horse»

    Η Apple και το BBC κέρδισαν ένα Όσκαρ στην κατηγορία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων για το «The Boy, the Mole, the Fox and, the Horse», έναν μαγικό μύθο του συγγραφέα και καλλιτέχνη Charlie Mackesy.

    Κερδίζοντας στα 95α Όσκαρ το Σαββατοκύριακο, η ταινία ακολουθεί την ονειρική φιλία ενός αγοριού, ενός τυφλοπόντικα, μιας αλεπούς και ενός αλόγου που ταξιδεύουν μαζί στην αναζήτηση του σπιτιού του αγοριού. Πρωταγωνιστούν οι Tom Hollander ως The Mole, Idris Elba ως The Fox, Gabriel Byrne ως The Horse και Jude Coward Nicoll ως The Boy.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, συνεχάρη την ομάδα που συμμετείχε στη δημιουργία του “The Boy, the Mole, the Fox, and the Horse” σε ένα tweet, προσθέτοντας ότι “Το όμορφο αυτό short σου λέει μια διαρκή ιστορία για την έννοια της καλοσύνης, της αποδοχής και της ελπίδας”.

    Το Όσκαρ είναι το πρώτο της Apple για animation μικρού μήκους. Ήταν η μοναδική νίκη της Apple στα φετινά Όσκαρ, με την Apple να λαμβάνει άλλη μία υποψηφιότητα, για τον Brian Tyree Henry για τον δεύτερο ανδρικό ρόλο στο δράμα του Apple TV+ «Causeway».

    Στα Όσκαρ του 2022, η Apple έγινε η πρώτη υπηρεσία ροής που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας για το “CODA”, εκτός από τις νίκες για τον Troy Kotsur για τον δεύτερο ανδρικό ρόλο και για την σκηνοθεσία για τον σκηνοθέτη Siân Seder για προσαρμοσμένο σενάριο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.