17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple θα φέρει στο iOS 8 διαχωρισμό οθονών για να ενισχύσει το multitasking;

    Screen Shot 2014-05-13 at 8.16.45 PM

    Ίσως πολύ σύντομα δεν θα χρειάζεται οι χρήστες του iOS να αισθάνονται μειονεκτικά κάθε φορά που η Microsoft κάνει επίθεση στο iPad τονίζοντας την δυνατότητα του Surface να χωρίζει την κεντρική οθόνη στα δύο δίνοντας στον χρήστη την δυνατότητα να έχει οπτική σε δύο ταυτόχρονα εφαρμογές.

    Σύμφωνα με αποκλειστική αναφορά του 9to5Mac η Apple θα ενισχύσει κατά πολύ την multitasking ικανότητα του iOS 8 προσφέροντας κάτι παρόμοιο. Για όσους παρακολουθείτε και την jailbreak σκηνή θα έχουμε κάτι παρόμοιο με το tweak που έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του και σας παρουσιάσαμε με το όνομα OS Experience.

    Συγκεκριμένα ο Mark Gurman γράφει σήμερα:

    “To iOS 8 θα ενισχύσει την χρηστικότητα του iPad εισάγοντας ένα νέο χαρακτηριστικό που ακούει στο όνομα διαχωρισμό οθονών σύμφωνα με πηγές που είναι πολύ κοντά στον σχεδιασμό του. Αυτοί οι άνθρωποι αναφέρουν πως το χαρακτηριστικό αυτό θα επιτρέψει τους χρήστες iPad να μπορούν ταυτόχρονα να τρέξουν και να δουλέψουν πάνω σε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα.”

    Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται πως το χαρακτηριστικό αυτό ίσως να μην εμφανιστεί στο iPad Mini και η Apple να το κάνει αποκλειστική δυνατότητα των 9.7 ιντσών iPads όπως το iPad Air.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα mock up βίντεο αυτού του χαρακτηριστικού:

    To άρθρο καταλήγει σε κάτι που σας έχουμε αναφέρει ήδη. Ότι δηλαδή μπορεί να γίνει διαθέσιμο στο κοινό κατά την έκδοση 8.1 του λογισμικού και όχι κατά την 8.0 μιας και όπως έχουμε αναφέρει η Apple έχει ρίξει όλο το βάρος της αυτή την περίοδο στον ανασχεδιασμό του OS X.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles