18.3 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple θα κάνει το iPad/iMac/Yosemite event της στις 16 Οκτωβρίου στο Town Hall στην έδρα της

    Tim Cook

    Το Re/code αναφέρει πριν από λίγο πως η Apple θα μας παρουσιάσει το επερχόμενο event της στις 16 Οκτωβρίου με μεγάλο πρωταγωνιστή όπως όλοι αναμένουμε τα νέα iPads. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Paczkowski, πέρα από την ανανεωμένη σειρά των iPads θα πρέπει να περιμένουμε και νέα μοντέλα iMacs με αυτό με την Retina οθόνη που σαςν αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας να θεωρείται μάλλον σίγουρο.

    Το event επίσης θα έχει να κάνει και με το Yosemite ειδικά αν υποθέσουμε πως το νέο OS X θα δοθεί στο κοινό αμέσως μετά την λήξη του event.

    Σε σύγκριση με το μεγάλο event του Σεπτεμβρίου η Apple κρατάει ένα πιο χαμηλό προφίλ για το εν λόγω μιας και πραγματοποιηθεί σύμφωνα πάντα με το άρθρο στο Town Hall της Apple στα κεντρικά της στο Cupertino.

    Αυτό συνεπάγεται πως η λίστα των καλεσμένων θα είναι πιο περιορισμένοι μιας και η χωρητικότητα του χώρου είναι μικρή.

    Ελπίζουμε πως η Apple δεν θα τα κάνει μαντάρα με το stream της σε αυτό το event…..

    Εμείς όπως κάθε χρόνο και όπως και πριν ένα μήνα θα διοργανώσουμε ζωντανή αναμετάδοση, με λεπτό προς λεπτό σχολιασμό και πλούσια δώρα για όσους μας παρακολουθήσουν.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles