16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple θα δώσει live stream του WWDC keynote στο κοινό

    wwdc-2016-780x335

    Η μεγάλη μέρα για την Apple πλησιάζει και η εταιρεία σήμερα ανακοίνωσε πως θα δώσει live stream του WWDC Keynote της που θα λάβει χώρα στις 13 Ιουνίου στο Bill Graham Civic Auditorium στο San Francisco.

    Η εταιρεία αναμένεται να μας παρουσιάσει τα iOS 10, OS X 10.12 και πολλά ακόμη με μεγάλη εστίαση πάντα στο λογισμικό μιας και αυτός είναι και ο στόχος και σκοπός ολόκληρου του 5ήμερου συνεδρίου.

    Η σελίδα για το εν λόγω Live Stream είναι ήδη στο Apple website. Οι οπαδοί της εταιρείας και όχι μόνο θα μπορούν να το παρακολουθήσουν από το Safari σε iPhone, iPad και Mac. Ακόμη και οι χρήστες PC θα έχουν την ίδια ευκαιρία μέσω του Microsoft Edge πλοηγού των Windows 10.

    To Streaming θα είναι διαθέσιμο και για το Apple TV φυσικά – Οι κάτοχοι Apple TV 4 μπορούν ήδη να κατεβάσουν την εφαρμογή για αυτό τον σκοπό.

    Η παρουσίαση θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν και στις 20.00 περίπου ώρα Ελλάδας.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles