19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple θέλει να φέρει την επαυξημένη πραγματικότητα στην Κάμερα του iPhone

    iphone-7-plus-back-large-camera

    H Apple θα ενσωματώσει την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητα στην εφαρμογή της κάμερας του iPhone σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Business Insider. Το άρθρο αναφερόμενο σε πηγές κοντά σε αυτή την προσπάθεια της Apple κάνει λόγο για την συνεργασία πολλών startups που έχει εξαγοράσει η εταιρεία και που δουλεύουν ήδη πάνω σε αυτό.

    “Προσθέτοντας τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας στο λογισμικό της κάμερας η Apple θέλει οι καταναλωτές να στοχεύουν ένα πραγματικό αντικείμενο και η εφαρμογή αυτόματα να το αναγνωρίζει. Αυτό θα χρειαστεί την δημιουργία αδειών βάσης δεδομένων για 3D αντικείμενα. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα αναγνώρισης προσώπων και με βάση και την τεχνολογία της Faceshift, εταιρείας που πρόσφατα εξαγόρασε η Apple. Στο τελικό στάδιο η Apple θα δώσει και ένα SDK στους προγραμματιστές της για αυτό τον σκοπό όπως έγινε και με τον Touch ID αισθητήρα.”

    Η Apple και σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg φέρεται να δουλεύει και σε ένα σετ γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας οπότε καταλαβαίνουμε πως η καινοτομία στην εταιρεία έχει στραφεί πάνω σε αυτή την τεχνολογία αυτή την περίοδο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles