23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple επαναφέρει την ‘MagSafe’ ονομασία με 2 νέους ασύρματους φορτιστές που θα παρουσιαστούν μαζί με το iPhone 12

    Σήμερα μάθαμε πως η Apple όντως σχεδιάζει να παρουσιάσει τους δικούς της ασύρματους φορτιστές φέτος. Σύμφωνα με δύο διαρροές η Apple θα επαναφέρει την δημοφιλή “MagSafe” ονομασία για τα δύο νέα αυτά αξεσουάρ που θα παρουσιαστούν μαζί με το iPhone 12.

    Οι σημερινές πληροφορίες έρχονται από δύο γνωστούς leakers και πιο συγκεκριμένα από τον Kang, στο Weibo που έχει ένα άριστο ιστορικό, και τον L0vetodream στο Twitter ο οποίος έχει ένα εξίσου ακριβές ιστορικό σε ότι αναφέρει.

    Η Apple λοιπόν θα κυκλοφορήσει 2 διαφορετικούς ασύρματους φορτιστές μαζί με το iPhone 12 φέτος τον MagSafe Charger και τον MagSafe Duo Charger. Πληροφορίες για αυτούς δεν είναι πολύ ξεκάθαρες αν και από τις ονομασίες αντιλαμβανόμαστε πως ο πρώτος θα μπορεί να φορτίσει μόνο μια συσκευή ενώ ο δεύτερος που θα είναι λίγο μεγαλύτερος θα μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα δύο συσκευές.

    Ο Kang επίσης αναφέρει πως οι MagSafe φορτιστές θα μπορούν να προσφέρουν μέχρι 15W ισχύ.

    The official key accessories are: Magsafe Official Case with Magsafe, Two Wireless Chargers Magsafe Charger, Magsafe Duo Charger, you can see the literal meaning.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.