13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple εξαγοράζει την εταιρεία επαυξημένης πραγματικότητας Metaio

    metaio

    Η Apple εξαγόρασε ακόμη μια startup εταιρεία με το όνομα αυτή να είναι Metaio σύμφωνα με νομικό έγγραφο που διέρρευσε στον τύπο. Εκπρόσωπος της Apple επιβεβαίωσε την εξαγορά αυτή στο TechCrunch δίνοντας την κλασική πλέον απάντηση του “Η Apple ανά καιρούς εξαγοράζει μικρότερες τεχνολογικές εταιρείας αλλά γενικότερα δεν συζητάμε δημόσια τους σκοπούς και τα πλάνα πίσω από αυτές τις εξαγορές”.

    Στο έγγραφο γίνεται αναφορά για μετακίνηση μετοχών της Metaio στην Apple μεταξύ τις 21 και 22 αυτού του μήνα κάτι το οποίο σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε μια πολύ πρόσφατη εξαγορά.

    Η ίδια η εταιρεία τώρα είναι το αποτέλεσμα ενός project επαυξημένης πραγματικότητας της γερμανικής εταιρείας αυτοκινήτων  Volkswagen, πίσω το 2003.

    Η Metaio έκτοτε απέκτησε μια ιδιαίτερη φήμη και πολλούς σημαντικούς πελάτες έχοντας δουλέψει σε μερικά εντυπωσιακά projects όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο.

    https://youtu.be/DT5Wd8mvAgE

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles