21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple εντοπίστηκε να κάνει τεστ σε νέα iPads

    ipad-pro-sales

     

    Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις του αναλυτή Ming-Chi Kuo ότι έρχονται ανανεώσεις στην γραμμή του iPad αυτή την Άνοιξη η εταιρεία mobile marketing Fisku εντόπισε νέα iPad μοντέλα να γίνονται τεστ στο Cupertino και σε περιοχές γύρω από αυτή.

    Σύμφωνα με τον αλγόριθμό της Fisku και το SDK της που χρησιμοποιείτε από χιλιάδες mobile εφαρμογές σήμερα η Apple κάνει τεστ σε 4 διαφορετικά μοντέλα iPad. Να τονίσουμε πως αυτό δεν σημαίνει πως θα έχουμε έναν αντίστοιχο αριθμό νέων συσκευών σε κάθε περίπτωση.

    Αξίζει να τονίσουμε πως μερικές από τις συσκευές ήταν cellular εκδόσεις με την ονομασία “iPad 7,1”, “iPad 7,2”, “iPad 7,3” και “iPad 7,4.” Προς σύγκριση τα iPad Pro μοντέλα στην αγορά αυτή την στιγμή έρχονται με την ονομασία “iPad 6,x”.

    Οι συσκευές αυτές δοκιμάζονται και σύμφωνα πάντα με την Fisku στην περιοχή του Cupertino και στα περίχωρα αυτού με εφαρμογές όπως παιχνίδια, μουσική και εφαρμογές καιρού. Οι συσκευές φέρετε να τρέχουν μια σειρά από beta εκδόσεις του iOS 10.3 καθώς και εκδόσεις του επερχόμενου iOS 11.

    The identified devices were spotted in Cupertino and the greater San Francisco Bay area, with the usage spread across a range of apps like games, music, real estate and weather apps. The devices are running a mix of the latest beta of iOS 10.3 and the unreleased version iOS 11.

    O αναλυτής Ming-Chi Kuo προβλέπει 3 νέα μοντέλα iPad για φέτος – Ένα δεύτερης γενιάς 12.9 ιντσών iPad Pro, ένα οικονομικό 9.7 ιντσών μοντέλο και ένα νέο iPad Pro μοντέλο χωρίς πλαίσια και με μια οθόνη 10 – 10.5 ιντσών και ανάλυση ίδια με αυτή του 12.9 ιντσών iPad Pro.

    Και τα 3 μοντέλα αναμένεται να έχουν LCD oθόνες ενώ ένα iPad μοντέλο με OLED oθόνη αναμένεται πολύ αργότερα και μετά το 2018.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles