21.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple εντάσσει στο δυναμικό της ακόμη έναν ειδικό σε καταμετρήσεις ανθρώπινων στοιχείων

    iWatch-concept-All-Todd-Hamilton-001

    H Αpple σήμερα προχώρησε σε μια ακόμη σημαντική ενσωμάτωση στο δυναμικό της και στην ομάδα που δημιουργεί όπως όλα δείχνουν για το επερχόμενο iWatch της.

    Συγκεκριμένα έχουμε τον Roy J.E.M Raymann ερευνητή της Phillips με ειδικότητα στις καταμετρήσεις δεδομένων ύπνου και άλλων δραστηριοτήτων. Επίσης είναι αυθεντία σε wearables, αισθητήρες και σε μη φαρμακευτικές μεθόδους για την βοήθεια σε τομείς όπως είναι ο ύπνος.

    Με βάση το παραπάνω αλλά και τις προσθήκες που κάνει η Apple τον τελευταίο καιρό όλα δείχνουν πως το iWatch της δεν θα είναι απλά ακόμη ένα smartwatch αλλά πολλά περισσότερα.

    Η εφαρμογή με την ονομασία “Healthbook” επίσης διέρρευσε όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα και την οποία ίσως την δούμε προ-εγκατεστημένη στο επερχόμενο iOS 8. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα concept για το πως αυτή θα μοιάζει σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα.

    iOS-8-Healthbook-icon-mockup-Ran-Avni-001

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles