16.6 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Η Apple ενισχύει και άλλο την παραγωγή των iPhone 6 και 6 Plus

    Screen Shot 2014-10-21 at 1.42.12 AM

    Η Apple φέρεται να ενισχύει και άλλο την παραγωγή των δύο ναυαρχίδων της μιας και η ζήτηση συνεχίζει να είναι τεράστια. Οι φήμες θέλουν την Apple να ενσωματώνει και την Pegatron για την συναρμολόγηση περισσότερων iPhone 6 και iPhone 6 Plus ειδικά μιας και πλησιάζουμε στην περίοδο των εορτών.

    Η αναφορά του Nikkei τονίζει συγκεκριμένα:

    “Ο συναρμολογητής της Apple Pegatron μεγαλώνει την παραγωγική ικανότητα του για να μπορέσει να υποστηρίξει την μεγάλη ζήτηση του iPhone 6. Η ζήτηση μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που η Pegatron μπορεί να βοηθήσει και στην συναρμολόγηση του iPhone 6 Plus μιας και η Foxconn έχει πιεστεί πολύ με την ζήτηση του.”

    Εδώ και καιρό αξίζει να τονίσουμε πως ακόμη και η Apple δεν περίμενε μια τόσο μεγάλη ζήτηση χωρίς καν να έχουμε φτάσει ακόμη στην περίοδο των εορτών. Το άνοιγμα νέων Apple Stores και η είσοδος του iPhone σε νέες αγορές έχουν αυξήσει την παραγωγή των συσκευών επίσης.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles